Duit lebih untuk kawen..yippe

Tuesday, October 11, 2011

Pelamin Indah (Beautiful Dias)



Cantiknya koleksi-koleksi pelamin ini.
Sara google je,dan pick the picture yang Sara suka.



 Sentuhan klasik dan mewah dari ari wedding couture


 Untuk kelainan,simbahan dari lampu bewarna purple.



 Majlis di bawah khemah pun bole buat pelamin seindah ini..


 First time tengok pelamin ada sayap macam ini.


Ini terbaiklah,
Tiba-tiba berangan nak jadi cinderella pakai kasut kaca;)

"Your talent is God's gift to you. What you do with it is your gift back to God."
 WWW.SARAHATA.COM

1 comment:

  1. hello you tau ke siapa yg design pelamin k at atas tu? so cantikkk

    ReplyDelete

Komen yang elok-elok je tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...