Duit lebih untuk kawen..yippe

Thursday, May 19, 2011

Percutian di Taiping,Perak (Siri I)

 Hye.
apa khabar semua?
diharap semua sihat.
Sorry lama tak update blog,
sibuk sikit.
Btw,ini sebahagian kerja yang dibuat minggu -minggu lepas.
Ada lagi dengan grooming class,
tapi gambar tak ambil lagi dari photographer..

Di bawah ini gambar pre-wedding zul & ina di Taiping perak.
Sara jadi MUA dan fashion stylist untuk mereka.
hee ;)
Photographer nya en syed shot.

so,tgk jelah gambar-gambar di bawah ya:


Team :ina,mimi,shot,sara





Bagi interframe sikit ;p

Personally saya suka gambar ini.
hee...
Boleh tak jadi muka cikgu garang tu?



Owh baru tingkatan 2 budak2 nih..
;p
bagi canlah dorang bercinta dari sekolah yang sama..
sekolah menengah kebangsaan Taiping.

So sweet...
dah nak kawen pun sekarang.





nak gambar-gambar macam ini dan makeup oleh saya?
ada pakej istimewa bagi pre-wedd,bertunang dan kahwin juga..
hubungi 014-235 1922/017-848 1253
(sarahata resources)




"Your talent is God's gift to you. What you do with it is your gift back to God." 
WWW.SARAHATA.COM

4 comments:

  1. idea yg best!!

    cikgu sara,hehe

    ReplyDelete
  2. pia :hehe..ada bakat ek?;p

    ReplyDelete
  3. tradisi pre wed ni perlu dihentikan, haram sebab belum kawin lagi..

    ReplyDelete
  4. It’s hard to come by well-informed people in this particular topic, but you seem like you know what you’re talking about!

    Thanks payday loans eugene oregon
    Here is my website : payday loans

    ReplyDelete

Komen yang elok-elok je tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...