Duit lebih untuk kawen..yippe

Sunday, May 22, 2011

Your Own Style

 Saya tau ramai dikalangan u all semua nak ubah imej.
Ya,kalau dulu saya pun hanya macam itu jer.
Pakai sekadar yang ada.
Tapi saya kerap bertanya pada diri sendiri.
"Inikah aku sampai bila-bila?"
bosannya dengan diri sendiri.

Maka dengan itu,
Saya bereksperimen dengan gaya diri sendiri.
Ada yang menerima ada yang mengkritik.
Tetapi itulah diri saya,
Gaya saya sendiri.

Tengoklah gambar dibawah.
Gambar syok sendiri.
hihi
;P



Alamak,di gigi ada lipstik pulak ;p







 So girls out there.
please walk with style,
your own style
;p

Don't pretend to be others.


"Your talent is God's gift to you. What you do with it is your gift back to God." WWW.SARAHATA.COM

13 comments:

  1. the pink hijab style suits u very well :)

    ReplyDelete
  2. hye ween..pink?i guess u mean it ligt purple shawl..tq dear:)

    ReplyDelete
  3. hai kakak cantik! teruja lah. teringin jugak buat eksperimen sdri tapi tak berani. kekeke

    ReplyDelete
  4. salam singgah dan follow blog awak yang comel!

    tahniah terpilih sebagai blog pilihan Ben Ashaari!

    semoga terus maju jaya...

    ReplyDelete
  5. yes! just confident with yourself.. alamak! terspeaking pulak.. -.-'

    ReplyDelete
  6. shat :hye dear..mesti boleh..cuma perlu rasa confident jer:)

    mas :eh.eh yeke?sis tak tau pun?ada url link abg ben tulis ker?nak tgkkkk:)

    khalila :wuu.awak pun sama:)

    halim ::) confident tu sbb nak tutup kelemahan diri..:)

    Eila :fuyoo:)

    cikki :tq dear..awk cute juga..

    ReplyDelete

Komen yang elok-elok je tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...