Duit lebih untuk kawen..yippe

Thursday, January 6, 2011

DILAMAR JADI OFFICIAL MUA.


Hah,nak cerita nih...
Walaupun saya bukanlah Officially makeup artist,
namun saya telah dilamar oleh seorang cik adik bernama Nurul
untuk makeupkan beliau bertunang pada 5 feb 2011 nanti.
Wah,dia siap cakap dah book saya pada tarikh itu.
Wah,maknanya no dating on that day..
Tapi tak pe,nanti saya boleh makan sedap-sedap hari itu..:P

Sebenarnya job makeup ni pernah sara buat juga..
Tapi tidak begitu serius,
Namun setiap kali tengok cikgu ajar di Cantek Adab House,
Lama-lama boleh buat sendiri..
:)



Cik adik Marshitah ini pun sama book saya pada suatu petang nak makeupkan untuk dinner:)



Model kecil molek Enlyna Evelyn saya makeupkan secara bidan terjun.
Barang pun tak bawa masa tu..
So inilah hasilnya:)



Sebahagian yang join makeup class anjuran Cantek Adab House.
Kalau nak join,30 Jan 2011 nanti ada lagi.
apa-apa maklumat boleh pm saya di facebook ya.
Jangan risau saya taklah makan orang...:)

3 comments:

  1. Alhamdulillah...nurul yang mengajar di polyteknik muadzam erk..akak rekomen tuh...yang hari tu akak mntk no tel...hehehe

    ReplyDelete

Komen yang elok-elok je tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...