Duit lebih untuk kawen..yippe

Thursday, March 10, 2011

Media dan bisnes

Hye.
Lama tak menulis.
Tak tahu nak mula mana satu.
Just random story la ya.

Gambar dibawah ini ada untuk program photoshoot muslimah siri II,
ada gambar untuk program saffiya TV9,
ada audition pembaca berita TV3,
Ada gambar BTS photoshoot Harian Metro untuk Yasalma,
ada untuk ruangan Citra Wanita Mingguan Malaysia,
ada di Birthday Bash Party Heliza Helmi.

dan segalanya....

I nak tulis bawah gambar tapi apa masalhnya tak boleh-boleh.
tensen jer;(


So layan jerlah gambar-gambar kat bawah,
kalau nampak gambar i extravaganza makeup tu sah-sah untuk photoshoot ya.

Eh,u all belilah Mingguan Malaysia Ahad ini,
Insyaallah i ada kot dalam ruangan Citra Wanita tu;p
(malu dan nerves nak tgk gambar sendiri ;p)

dan Jangan lupa tonton rancangan Safiiya TV9 slot personaliti
hari Ahad,3 April 2011.jam 6-7 malam..
(harap i ada kesempatan nak menonton..)


Owh ini lah muka i hari-hari.
I rabun sebenarnya..
Ini takde kat mana-mana,
kat rumah jer:)

ok bye!



P/s:Owh sungguh takut audition sabtu dan ahad ini..wish me luck ya:)



"Your talent is God's gift to you. What you do with it is your gift back to God." 

3 comments:

  1. congrats sara

    event sara hari tu dah lps ek? ;( sedih xdpt2 nak join

    ade je hal

    ReplyDelete

Komen yang elok-elok je tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...